Inoa-amóniamentes hajfesték

 

Az Inoával való festés egyet jelent a legjobb fodrászok szakértelmével és az Ön saját ízlése szerint kiválasztott ragyogó színárnyalatok kombinációjával, melyek frizurája leggyönyörűbb díszévé válnak. Egy hajszín, mely eleget tesz minden elvárásnak már nem elérhetetlen többé. Az INOA valódi technológiai forradalom, mely a hajfestést az elejétől a végéig kellemes élménnyé varázsolja.

 

AZ INOA VILÁGÁBAN ÖN A KÖVETKEZŐKRE SZÁMÍTHAT

 

• A festék professzionális használata relaxációs élménnyel öszekötve
• Az ammónia mentes összetevőjének köszönhetően nincs többé szúrós szag
• Optimális kényelem a fejbőr számára
• 6 hétig tartó intenzív ápolás és táplálás
• Személyre szabott, ragyogó színárnyalatok
• Az ősz hajszín 100%-os elfedése természetes hatással összekötve

 

MILYEN A PROFI SZAKEMBER KEZE ÁLTALI KÉNYEZTETÉS?

 

inoa-amoniamentes-hajfestes-hajfestek-zuglo-fodraszat

1. KONZULTÁCIÓ ÉS HAJDIAGNÓZIS

 

A tökéletes szín elérésének kulcsa minden esetben a fodrásszal történő konzultáció és hajdiagnózis. Fodrászával átbeszélik elvárásait, majd személyreszabott megoldást javasol, például hogyan lehet az adott színárnyalattal ragyogó arcot varázsolni vagy kihangsúlyozni szeme színét.

 

2. AZ ÖNNEK MEGFELELŐ ÁRNYALATOK KIVÁLASZTÁSA

 

A fodrásza a konzultációnak, előző hajszíneinek és az ősz haj mennyiségének megfelelően állapítja meg azt színárnyalat-kombinációt, amely teljes mértékig megfelel az Ön elvárásainak. Az Inoa összes árnyalata különleges és egyedülálló, természetes fedést és intenzív színt biztosít.

 

inoa-amoniamentes-hajfestes-hajfestek-zuglo-fodraszat-2

3. A HAJFESTÉK FELVITELE

 

Amennyiben már festette tartós festékkel haját, az Inoa meglepetést fog okozni Önnek. Elfelejtheti az ammónia okozta szúrós szagot. Az Inoa – összetétele révén- kíméli és nem irritálja fejbőrét.

 

inoa-amoniamentes-hajfestes-hajfestek-zuglo-fodraszat-3

4. A FEJ RELAXÁCIÓS MASSZÁZSA

 

35 perc után, mialatt a festék kifejtette hatását és Ön tudott pihenni is, következik a festék emulgálása és leöblítése. A haj bezáródásához és a tartósan tökéletes szín biztosítása érdekében a fodrász sepciális Inoa Post sampont használ. Ezalatt Önnek lehetősége nyílik élvezni a pihentető fejmasszázst, mely feloldja a stressz vagy fáradság legutolsó jeleit is.

 

inoa-amoniamentes-hajfestes-hajfestek-zuglo-fodraszat-4

5. HAJSZÁRÍTÁS & STYLING

 

A gyönyörű hajszín a profi módon beszárított frizurán mutatkozik meg leginkább. A fodrász ezt az Ön stílusa szerint végzi, amelyet előzőleg egyeztetett Önnel. Egyúttal megmutatja, hogyan tudja otthon Ön is egyszerűen kialakítani frizuráját és mely termékek lehetnek ehhez segítségül. Végül a fodrász-szalonból kiegyensúlyozottan, álmai hajszínével és profi tanácsokkal távozik.

 

inoa-amoniamentes-hajfestes-hajfestek-zuglo-fodraszat-5

 

INTENZÍVEN RAGYOGÓ VÖRÖS ÁRNYALATOK

 INOA CARMILANE

 

Gazdag, intenzív vörös szín a gránátalma fényével. A ragyogó színek varázslatos árnyalata a hajszálakba zárva. Az Inoa Carminale bemutatja az első páratlan tartósságú, kármin vörös színárnyalatokat.

 

inoa-amoniamentes-hajfestes-hajfestek-zuglo-fodraszat-6

CARMILANE TECHNOLÓGIA, FORRADALMI MEGOLDÁS A SZÍN INTENZITÁSÁNAK ELÉRÉSÉBEN

 

Ha rajong a vörös árnyalataiért, bizonyára saját tapasztalatból tudja, hogy a legnagyobb hátulütője, hogy a szín nem tartós, elvész az intenzitása és hamar kimosódik a hajból. A vöröshajú nők és fodrászaik világszerte küzdenek ezzel a problémával. Hogyan lehetne a tartóst színt biztosítani, növelni az árnyalat ragyogását és ápolni a hajat egyben?

 

8 év kutatás és 15 regisztrált szabadalom után a L’Oréal új vörös színárnyalatokkal jelentkezik. A Carmilane technológia ún. Carmin-R, különleges intenzitású és élettartamú, új vörös pigmentet tartalmaz. A Carmin-R vörös pigment a többi vörös pigment közül nagysága miatt tűnik ki. A többi színezett molekulával egyesülve új, nagyobb molekulákat hoz létre, minek következtében a hajszálhoz jobban kötődik, s így biztosítja a kimosódással szembeni nagyobb ellenállást.

 

Az új árnyalatok mélyen a hajszál belsejébe zárják a színpigmenteket. Ezen kívül 100%-os őszhajfedést biztosítanak. Soha nem volt még a vörös ilyen intenzív, élénk és tartós!

 

FIATALÍTÓ HATÁSÚ AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK

 

INOA SUPREME

 

Az őszhajszálak tökéletes fedése kettős árnyalattal és különleges fényhatással, mely az érett bőrt ragyogóbbá varázsolja. A hajerősítő hatású Densilium a hajat rugalmasabbá varázsolja.

 

inoa-amoniamentes-hajfestes-hajfestek-zuglo-fodraszat-7

BIZTOS SEGÍTSÉG AZ ÉRETT HAJ IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSÉHEZ

 

Mivel az ápolt haj a nőiesség szimbóluma, a L´Oréal kutató laboratóriumai nagy kihívás előtt álltak. Az érett korú hölgyek gyakran szeretnék ősz hajukat fényessé és rugalmassá tenni. Szeretnék, ha hajuk jobban ellenállna a külső hatásoknak vagy a száraz és érzékeny fejbőrre keresnek megoldást. Idővel könnyen észlelhető, szembetűnő problémák jelentkeznek, melyeket kezelni kell. Mint például a megnövekedett őszhaj aránya vagy az elvékonyodott, rugalmatlan hajszálak. A sokéves kutatás eredményeként született meg az Inoa Supreme, mely egy olyan professzionális festék amely kettős árnyalattal és különleges fényhatással ragyogóvá varázsolja a hajat. A haj újra rugalmas és élettel teli.