Gyémántfejes HIDROdermaRÁZIÓS arckezelés + ultrahang

hidroabrazio-borapolas-kozmetikus-elizabeth-beauty-szepsegszalon-budapest-zuglo

A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat.

A kezelés hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai.

A kezelőfej ultrahangos vibrációjának köszönhetően, ami másodpercenként több tízezer rezgés is lehet, a víz porlasztódik. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják az arcbőr pórusait.

Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.

A kezelés előnyei

– Fájdalom- és irritációmentes arctisztító eljárás, amely az ultrahang hullám évtizedek óta bevált technológiáját alkalmazz.
– Javítja a sejtek oxigenizációját, növeli a különféle hatóanyagok felszívódását
– Bőrregeneráció, ráncok simítása, bőr felület színének egységesítése
– Javítja a mikrokeringést
– Precíz alkalmazást tesz lehetővé a kezelőfej, mellyel céltudatosan az kezelendő bőrfelületről lehet eltűntetni az elhalt hámréteget
– A mikromasszázsnak köszönhetően mélyen hidratálja a bőr szöveteit, így az arc hosszútávon puhább és frissebb lesz

Ellenjavallatok

– Idegrendszeri eredetű betegségek
– Bőrbetegségek
– Műtéti hegek, nyílt sebek
– Daganatos megbetegedések
– Terhesség
– Lázas állapot
– Protézis a kezelt terület alatt
– Csontritkulás
– Szívinfarktus
– Vérzés, vérzéshajlam esetén
– Pacemaker