Paraffinos kézápolás

A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés. Különösen fontos téli hideg napokon a kéz védelme. Az egyik leghatékonyabb megoldást ilyenkor a rendszeres paraffinos kézápolás jelenti. A paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet ezáltal lehetővé teszi a hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz.
Különösen fontos téli időszakban a kéz védelme. Ilyenkor a sűrűbb paraffinos kézápolás jelenti a leghatékonyabb megoldást. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba, elősegíti a gyógykrémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.
A paraffint a gyógyászat évek óta a fizikoterápiás kezelések között alkalmazza. A kozmetikában kiválóan alkalmas a kéz, a láb és az arc kezelésére.
A paraffinos kézápolást célszerű kúraszerűen alkalmazni, kéz bőrének állapotától függően.

A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmökre is jó hatással van, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.

Zugló 14 kerület manikür