Az Elizabeth Beauty Szépségszalon kiemelt szolgáltatásai:

Az Elizabeth Beauty Szépségszalon árlistái:

Elizabeth Beauty Szépségszalon
XIV. kerület Zugló

Az Elizabeth Beauty szépségszalon lassan 2éve nyitotta meg kapuit a XIV. kerületben Zuglóban. Szalonunknak 2015-ben sikerült kiteljesedni igazán, és megtalálni illetve felépíteni azt az egyensúlyt és harmóniát, ami nélkülözhetetlen egy szépségszalon igényes működtetéséhez.

Szépségszalonunkban a szolgáltatásokat, barátságos, tapasztalt, profi és gondoskodó munkatársainknak köszönhetően, időpont foglalás esetén várakozás nélkül tudják igénybe venni. Az Elizabeth Beauty Szépségszalon legfontosabb célja, hogy ne csupán professzionális szolgáltatásokat biztosítsunk vendégeinknek, hanem egy olyan barátságos, hangulatos légkörben történjen mindez, ahová örömmel térnek vissza újra és újra.

Szalonunk légkondícionált és ingyenes Wi-Fi hotspot áll a vendégek rendelkezésére. Folyamatosan keressük, hogy lehetnénk még jobbak és folyamatosan fejlődünk az új, anyagok, kezelések és technológiák terén egyaránt. Várjuk szeretettel szalonunkban!

 Az Elizabeth Beauty Szépségszalon Szolgáltatásai

Fodrászat: Női-férfi fodrászat, Hajbotox, Hajhosszabbítás, Inoa hajfestés, Majirel hajfestés, Ombre – Copacabana, Steampod
A fodrászatunkban Loréal Professional termékeket használunk.

Kozmetika: 3D műszempilla, Hagyományos arckezelések, Tini arckezelés, Arctisztítás a Holt-tenger ásványaival, Vagheggi rehydra arc és hámlasztó kezelés, Vagheggi White Moon bőrfehérítő kezelés, Kismama arckezelés, Cukorpasztás szőrtelenítés, Bioplasma kezelés különleges algákkal, Őssejtes bőrápolás, AHA savas hámlasztással, Férfi kozmetika, Hidroabrázió, Microdermabrasio, Mezopen, Mezoterápia tű nélkül, 4D-6D műszempilla, Sminktetoválás, Smink
Kozmetikai szolgáltatásainkhoz Vagheggi és Balzsam Labor termékeket használunk.

Műköröm és manikűr-pedikűr: Gél lakk, Manikűr, Műköröm, Pedikűr, SPA lábápolás
Köröm és kézápoláshoz Opi, Crystal Nails és CND Shellac termékekkel dolgozunk.

Wellness: Testmasszázs, Infraszauna, Szolárium
A masszázshoz Yamuna anyagokat használunk.

Időpont lemondás:

Legkésőbb 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudjuk elfogadni, ellenkező esetben meghiúsulási kötbért számolunk fel, melynek értéke a kezelési díj 50%-a.

  Ezekkel a kártyákkal is fizethet nálunk!

Szalonunkban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a lehető legkényelmesebb módon tudjanak vendégeink fizetni. Ezért döntöttük úgy, hogy szépségszalonunk a következő kártyákat is elfogadja: Széchenyi pihenőkártya, ezen belül az MKB, a K&H és az OTP kártyáit is! Különlegességünk, hogy Erzsébet utalvány is felhasználható, újdonságunk pedig a Zugló kártya, melyre 10% kedvezményt is biztosítunk.

A kártyákat csak 1.000 Ft feletti szolgáltatások igénybevételekor tudjuk elfogadni!

kartyak-zuglo-kozmetika-szepsegszalon-budapest