Cukorpasztás szőrtelenítés

 

A cukorpasztás szőrtelenítés előnyei

 

A több ezer éve legendás cukorpasztás szőrtelenítést Kleopátra óta használják a sima bőrre áhítozó nők. Az európai kozmetikákban mégis csak a közelmúltban indult hódító útjára ez az ősi és modernebb technikákat tökéletesen elegyítő módszer.
A technika legfőbb előnye a hagyományos gyantázással szemben, hogy jóval kíméletesebb eljárás, szinte egyáltalán nem okoz fájdalmat. A szőrtelenítés során testhőmérsékletű anyaggal dolgozunk, ami nem égeti meg a bőrt, nem károsítja a hámréteget, akár kifejezetten érzékeny bőrre is alkalmazható. A cukorpaszta semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, 100%-osan természetes eljárás, nem okoz allergiás reakciókat, rendkívül higiénikus eljárás, ráadásul a felhasznált anyag egyáltalán nem ragad, vízzel egyszerűen lemosható.

Örökre vége a fájdalmas szőrtelenítésnek, a mindenhová beleragadó gyantamaradékoknak, a piros pöttyös, benőtt szőrszálaknak! Higgye el, megtalálta, amit mindig is keresett: a tökéletes szőrtelenítés módszerét.

 

Cukorpaszta – a tökéletesen sima bőr titka

 

A gyantázással szemben a cukorpasztát a szőr növekedésével megegyező irányban húzzuk le, így biztosan kizárhatjuk a beszakadt szőrszálak és a szőrtüsző-gyulladás megjelenését. Az eljárás eredménye a tökéletesen sima, hibátlan, selymes, csupasz bőrfelület. Külön specialitása az eljárásnak, hogy a rövid és benőtt szőrszálakat is el tudjuk vele távolítani, a tartóssága pedig bőven lekörözi a hagyományos gyantázást. Tehát ha szeretné, hogy hosszú hetekig makulátlan, puha, selymes, simogatásra csábító legyen a bőre, jelentkezzen be hozzánk, és próbálja ki ezt a népszerű eljárást!

 

Alkalmazási területek

 

A cukorpasztás eljárás minden olyan területre alkalmazható, melyet gyantáztatni szokott, de meg fog lepődni, mennyire gyengéd, fájdalommentes módon tudjuk megszabadítani a nemkívánatos szőrszálaktól.

  • láb (térdig, teljes területen)
  • kar
  • hónalj
  • fazon
  • arc

 

 

pandhys cukorpaszta

 

Árak

bajusz1.000 Ft
arc1.000 Ft
szemöldök1.000 Ft
hónalj1.600 Ft
kar2.200 Ft
fazon – bicini2.300 Ft
teljes fazon3.800 Ft
térd vagy comb – ½ legs2.800 Ft
teljes láb5.300 Ft

Minden esetben természetesen új egyszer használatos beterítőt kap mindenki maga alá. A frissen gyantázott felületet olajjal ápoljuk, és gyógynövényes tonikkal fertőtlenítjük. Ezt követően nyugtató, hidratáló gélt simítunk a bőbe. Ha a felületet azonnal éri a nap akkor fényvédőt is kap a vendég az érintett területre!

gyantazas

Egyéb szolgáltatások

Bajusz600 Ft
Szemöldök600 Ft
Arc, áll600 Ft
Hónalj800 Ft
Kar könyékig1.100 Ft
Kar végig1.500 Ft
Láb térdig1.800 Ft
Comb1.800 Ft
Bikini1.500 Ft
Intim2.500 Ft