L’ORÉAL

 

L’oréal Professionel Expert üzletünkben a legkiválóbb alapanyagokat használjuk

A legkiválóbb szalonok exkluzív társasága

Ez a védjegy biztosítja, hogy ezekben a szalonban a legmodernebb technológiával előállított, kifogástalan minőségű L’Oréal Professionnel hajfestékekkel készül el az Ön hajszíne, és haja a legmagasabb színvonalú ápolást kapja. Ezekben a szalonokban Ön jó kezekben van.

Nyugodt elegáns környezetben várjuk kedves női és férfi vendégeinket egyaránt!

fodraszat-loreal-szepsegszalon-zuglo

Hivatásunk megköveteli, hogy vendégeinknek nap mint nap biztosítsuk a megújulás lehetőségét. Ehhez folyamatosan új ötleteket, inspirációt kell találnunk. Az olyan művészi munka, mint a kollekciós fotózás jó alapot ad a képzelet számára.

 

Élen járunk az innováció terén: A L‘Oréal kutató laboratóriumaiban fejlesztett technológiák exkluzív, új szolgáltatásokat eredményeznek, melyek folyamatos lépéselőnyt jelentenek számunkra. Az INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic termékekben rejlő technológiák számtalan szakmai lehetőséget tartogatnak az Ön számára.

Hisszük, hogy a tudás megosztása sikerhez vezet: A L‘Oréal Professionnel közösséggé kovácsolja a fodrászokat, akiknek a hivatásuk a szenvedélyük, akik fejleszteni szeretnék saját képességeiket, üzletüket, és akik mindig a legjobb minőségű szolgáltatást kívánják nyújtani vendégeiknek.

 

Mindenkiben meglátjuk az egyedi szépséget: Mindenkinek vannak rejtett értékei a felszín alatt. A fodrász szakmai tudása segítségével képes mindenkiből kihozni a legjobb tulajdonságokat, és megjeleníteni személyiségének legszebb részét. Közös célunk, hogy kívánságukat szem előtt tartva, a fodrászat művészetével szebbé varázsoljuk vendégeinket, nőket és férfiakat egyaránt.