SPA LÁBÁPOLÁS

 

A SPA kezelések nagyban különböznek a hagyományos kéz, láb, arc vagy a test masszírozásától. Míg a hagyományos masszírozásoknál a masszírozó arra az egy testrészre összpontosít, addig a SPA kezeléseknél igyekszünk minél több testrészre hatást gyakorolni. A SPA kezelések szlogenje:” TEREMTSD MEG A TEST ÉS LÉLEK HARMÓNIÁJÁT!” és „ÉLVEZD A SPA CSODÁLATOS ÉLMÉNYÉT!

A SPA kezelésekhez olyan természetes anyagból készült kozmetikumokat ajánlott használni, melyek illatukkal szó szerint elvarázsolják a vendéget, így biztosítják számára a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét. A SPA kozmetikumok másik nagy előnye az eddig használt masszírozó készítményekkel szemben az összetételük. Az összetételüknél nagy szerepe van a víznek, hiszen ma már tudjuk, hogy minden bőr típusnak szüksége van hidratálásra ahhoz, hogy megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Azt is tudjuk ma már, hogy a masszírozás akkor lesz igazán eredményes, ha a kezelés alatt a bőr típusnak megfelelő vitaminokkal ellátott, masszírozásra alkalmas textúrájú krémmel vagy olajjal dolgozunk.

 

Egy komplett SPA kezelés akkor tudja elérni a tőle várt hatást, ha a kezelés minden lépése egyénre meg van tervezve, ha minden lépésnél ugyan az a hatóanyag táplálja a bőrt. A SPA kezeléseknél használt áztató anyagok, bőrradírok, krémek, olajak, lotionok, maszkok, pakolások, a bőrt táplálják, regenerálják, revítalizálják, hidratálják, nyugtatják. A kívánt hatás elérése érdekében kell tehát magát a SPA kezelést megtervezni

SPA lábápolás zugló - SZÉP kártya elfogadó hely

Spa pedikűr – masszázs fotel használatával
(fényterápiás lábáztatás, peeling, bőrkeményedések eltávolítása szikével, körmök formázása és tisztítása, mély-hidratáló pakolás, hatóanyagos masszázs)
Kezelési idő masszázs fotel használatával: 60-90 perc 5000.-

Masszázs fotel használata 20 perc 500.-