Pollogen Regen Tripolar-testkezelés

 

Rádiófrekvenciás zsírbontás hatékony fegyver a narancsbőr, cellulit ellen, valamint bőrfeszesítés, arcfiatalítás, facelifting kezeléseket kínál fájdalommentesen, gyors eredménnyel, sebészeti beavatkozás nélkül!

 

A Regen az első készülék a világon, amely TriPolar RF-át használ. A TriPolar technológia használata egyszerű, biztonságos, ugyanakkor rendkívül hatékony és erőteljes – annyira hatásos, hogy az eredmény már az első kezelés után jól látható. A gyorsabb eredmények a speciálisan összpontosított energiának köszönhetők.

 

A Regen készülék TriPolar elektródákat használ arra,hogy magas frekvenciát juttasson a bőrre, és bőr alatti mélyebb rétegekbe, egyszerre kezeli a felületi, és a mélyebben található zsírrétegeket. Az egyedülálló TriPolar konfiguráció, és a hozzá társuló vezérlőszoftver teszi lehetővé a pontos irányítást a bőr különböző mélységeibe. Ennek köszönhetően a TriPolar Technology a leghatékonyabb működéssel bír!

 

pollogen-regen-tripollar_kozemetika-budapest-zuglo

Narancsbőr, cellulit

 

Sajnos a 18 év fölötti nők jelentős részénél megtalálható a narancsbőr (cellulit) kisebb-nagyobb fokozata, mely főleg a combokon, a fenéken, a hason és felkaron jelentkezik. A narancsbőr nem kíméli a soványakat sem, akiknek a fogyókúra, vagy sok egyéb kezelési mód nem jelent megoldást erre a problémára. Ez esetben mindenképpen speciális, célzott kezelésekre van szükség.

 

Hatásos alakformálás

 

Köztudott, hogy azokkal a testkezelési módokkal érhetjük el a legesztétikusabb eredményt, amelyekkel a zsírszövetcsökkentést célzottan végezzük. A TriPolar RF technológiás testkezelés során nem kiszámíthatatlanul, minden területről veszítünk a feleslegünkből, hanem pontosan a kívánt részről. Még a vékonyabbak között is akadnak olyanok, akiknek néhány testrészükön némi felesleg mutatkozik, például az úszógumi, a toka, a vastagabb felkar.

A TriPolar RF technológiás testkezeléssel egyszerűen szabadulhatunk meg ezektől a nem kívánt zsírfeleslegektől! A szelektíven emelt hőmérséklet hatására a kezelt felületen zsugorodik a zsírréteg, javul a terület oxigénellátása, gyorsul az anyagcsere. A folyékony állapotú zsírrészecskéket a nyirokrendszer szállítja el a kezelési területről.

 

Várható eredmények:

 

– cm-ben mérhető kerület csökkenés (csípő, derék, comb, kar, has)

– a bőr azonnali feszesítése arcon és testen egyaránt – tokakezelés (feszesítés, zsíroldás)

– megereszkedett bőr hatékony megemelése (popsi, kar, orca, has, belső comb)

Egyéb javaslatok, melyeket célszerű betartani:

Érdemes a kúra alatt többet mozogni, ez is segíti a méregtelenítést. Lúgos étrendet tartani. A kiolvasztott zsír erősen savas hatású, ami az esetlegesen eleve savas szervezetet akadályozza a fogyásban. Kevés fehér hús vagy hal, sok folyadék (2-3 liter szénsav mentes ásványvíz) zöldség, saláta fogyasztása javasolt. Kerüljük a fehér lisztet, a finomított cukrot és édességeket, valamint az alkoholt. A kezelés napján tilos szoláriumozni, napozni, szaunázni!

 

pollogen-regen-tripollar_testkezeles-kozmetika-budapestpollogen-regen-tripollar_testkezeles-kozmetika-budapest-zuglo

 

 

Pollogen Regen Tripolar testkezelés árak

Kezelési terület  Ár/alkalom – 40 perc 6 alkalmas kúra 20% kedvezmény
 Karok 4.000 Ft 19.200 Ft
 Has 5.000 Ft 24.000 Ft
 Fenék 6.000 Ft 28.800 Ft
 Külső combok 5.000 Ft 24.000 Ft
 Belső combok 5.000 Ft 24.000 Ft
 Két testtáj 9.000 Ft 43.200 Ft