VAGHEGGI

 

A Vagheggi 1975 óta a környezetvédelem jegyében dolgozik, azóta, amikor ez még nem volt trendi. A természetes kozmetikumok kutatás fejlesztése az arc és a testápoló termékekhez a természet világából nyerik az alapanyagokat.

 

Több mint 300 hatóanyag kivonatot alkalmazunk, esszencia olajakat, virágokból, növényekből, gyökerekből kivont molekulákat, algákat és ásványi nyomelemeket. Azonban nem csak a természetes hatóanyagok kiválasztása a fontos, hanem az egyéb összetevők is, tartósítószerek, illatanyagok, segédanyagok, amelyeket a biztonságosság szempontja szerint választunk ki, és, hogy a bőr mennyire tolerálja ezeket az anyagokat.

 

A filozófiánkat a márka neve is magába foglalja ” Vagheggi Phytocosmetici”; megelőztük a korunkat intuicióval, kitartással, mindazt ami sok évvel utánunk vált tendenciává; természetből nyert kozmetikumok melyek látható fejlődést és tartósságot mutatnak az időben.

 

A hatóanyagok kiválasztásában Vagheggi fegyelmezett “fare trade”politikát folytat szem előtt tartva a fenntartható fejlődést, olyan beszállítókkal dolgozunk, akik követik a nemzetközi és nemzeti környezetvédelmi előírásokat, a helyi közösségekkel együttműködve dolgoznak ezzel segítve és ösztönözve őket, megőrizve a hagyományos begyűjtés és feldolgozás technikáját.

 

Vagheggi

 

A Vagheggi egyet jelent az egyediséggel.

 

A Vagheggi újraértelmezi a természetes kozmetikumok hagyományát a legmodernebb labor technológiával és analízissel egyesítve, létrehozva egyedi termékeket, a hatóanyagok szigorúan ellenőrzött kiválasztásától kezdve, mely függ az évszaktól, a földrajzi elhelyezkedéstől, a növények begyűjtésének módjától. Például a levendulát júniusban gyűjtik be Magas Provencben, a fehér agyagot Amazóniából, az iszapot pedig az Antarktiszról szerzik be, stb.

 

Ez a körültekintő eljárás biztosítja a Vagheggi termékek egyediségét és magas minőségét. Minden hatóanyag, gondos tanulmányozás után kerül kiválasztásra azért, hogy a Vagheggi termékek “a megoldássá” váljanak éppen arra a problémára, amire a bőrnek szüksége lehet. Kimagasló minőségű választások, szabványok és általánosítások nélkül.

 

Valeria Cavalcante Vagheggi

 

Természetesen autentikusak: A Vagheggi egy folyamatos pezsgésben lévő vállalkozás, mely a fejlődése során, mindig hűséges maradt a szépséghez kapcsolódó víziójához és a missziójához, hogy fitokozmetikai termékeket hozzon létre. Egy intuíció, amely ma, köszönhetően a közel negyven éves tapasztalatnak, lehetővé teszi, hogy széles körű igényekre adjunk választ, tudatosan, természetes hitelességgel, az egészség és a jó közérzet érdekében a környezetünk védelmét tiszteletben tartva, amelyben élünk.

 

Valeria Cavalcante
Ügyvezető igazgató

 

 

vagheggi phytocosmetici