Purple Ice lifting krém 50 ml


Koncentrált dupla formula: Ugyan abban a tégelyben két különböző textúra, amit az első felhasználás pillanatában kell összekeverni.

Egy utolsó generációs kozmetikai formula, ami egy lifting krémet és a szőlőből kinyert elixírt tartalmaz a szőlő megfagyott szívéből előállítva. Ez a formula képes a bőrt olyanná változtatni, mint a selyem. Az elixírt egy innovatív fermentációs eljárás során nyerik ki a megfagyott szőlőszemekből. A krémet összekeverjük az elixírrel, koncentrált hatóanyag tartalma kisimítja a ráncokat, lifting-hatást kölcsönöz.

Elizabeth Beauty Vagheggi Purple Ice akció


Hatóanyagok: Tápláló kókusz olaj, antioxidáns E vitamin, szuper hidratáló hialuron sav bőrfiatalító hatással, elixír a megfagyott szőlőszemekből.

A terméket 35 és 65 év közötti nőkön tesztelték, naponta kétszer használták 28 napig. A bőr hidratációja 50, 9 %-kal növekedett a kezdő állapothoz képest. A ráncokra gyakorolt hatást a felkenés után 30 perccel vizsgálták, a ráncok mélysége 13 %-kal csökkent. Egy másik tesztet 22 nőn végeztek el, 43 és 64 év közöttiek voltak, itt a szem környéki területet mérték. A ráncok mélysége 13 %-kal csökkent. Mindegyik teszt alanyon 100 %-ban pozitív eredmény született.

Ezt a fantasztikus krémet most 25.000Ft helyett 21.500Ft ért tudod megvásárolni szalonunkban amíg a készlet tart!!!


Újdonság kozmetikánkban!!!


A BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon intenzív színeket biztosítanak.

Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában.

Most 2900Ft bevezető áron!

 

Törzsvendég pontgyűjtő kártya

A pontokat szolgáltatásonként adjuk, és külön-külön is kell felhasználni őket. Minden 4000 Ft után 1 pont jár. 5 pont után 500 Ft, 10 pont után 15% kedvezmény, 15 pont után 20% kedvezmény jár a választott  szolgáltatás összegéből. Más kedvezménnyel össze nem vonható, a bérletekre és az akciós szolgáltatásokra a pontok nem érvényesek.

 

Ajándékutalvány

Bármilyen összeggel feltölthető ajándékkártya, melyet szalonunkban bármely szolgáltatásra felhasználható vásárlástól számított 6 hónapig.

 

Szárítási bérlet akció

6 alkalmas szárítási bérlet 5 áráért. (az ár függ a haj hossztól)

 

Zugló kártya

zuglo kartya

10% kedvezmény![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]