Energetikai arc-felvarrás az Access Consciousness módszerével


Ez egyszerű és dinamikus kézrátétes testkezelés, ami el tudja mélyíteni és fel tudja gyorsítani a test természetes öngyógyító képességét mialatt “feloldódnak” az arcon az öregedés jelei és ezen keresztül a testen is. Egy gyengéd, finom érintés az arcon és nyakon, ami együtt működik a test sejtjeivel, így helyreállítva, felélénkítve és megfiatalítva azokat.


BARS kezelés

A fejenlévő 32 energetikai pont megfelelő sorrendben történő stimulálása, mellyel olyan mintákat, nézőpontokat tudunk kioldani a testből, melyek akár évezredek, életek óta rögzültek és meghatározzák a jelenbeli választásainkat az életünk minden, bármely területén.

 

Access energetic facelift Elizabeth Beauty zugló

 

Energetikai testkezelések

Ezek lehetnek specifikusak, mint például A zsírsejtek megsemmisítése é kivezetése a testből vagy adott esetben, amit a test kér. Ilyenkor mindkét esetben gyengéd érintéssel vagy akár érintés nélkül a megfelelő helyeken kezelem a testet, amíg van energiaáramlás. Miközben kezelődik egy adott téma, a testben rögzült nézőpontok, bevésődések (kondicionáltságok), mimikrizések ( a környzet pl. szülők viselkedésének, érzelmeinek másolása ) és minden, amit a tudattalanunkba toltunk, oldódik, elősegítve a gyógyulást nemcsak testi szinten.


ESSE kezelés

Az életünk során ért kisebb, nagyobb traumák – akár fizikai, akár érzelmi – a kötőszövetben elraktározódnak úgy, hogy különböző fokú elváltozások keletkeznek pl. rövidülések, csavarodások …. A kezelés során finom vagy igény szerint erősebb érintésekkel haladok meghatározott protokoll szerint.


Oldások, tesztelés kineziológiai módszerrel

Ennek során a megfelelően feltett kérdésekre a test válaszol, úgynevezett izom válasszal: gyengül, azaz elernyed vagy erős, azaz megfeszül. A kapott válaszok alapján haladok tovább egy adott témában.


Coacholás

Terápiás szintű beszélgetés, melyben célzottan és hatékonyan felszínre hozzuk a probléma gyökerét és ennek kezeléséhez megfelelő eszközöket javasolok.


Csomag

Azoknak ajánlom, akik nem konkrét kezelésre jönnek. Megnézem, mit kér a teste / lelke és ennek függvényében alkalmazom az általam használt módszereket, akár keverve is.Tarot kártya vetés, olvasás

NEM JÓSOLOK! A kártya segítségével tárjuk fel az adott kérdés, téma pillanatnyi energiáit. Vannak, akik erre affinisebbek, de tulajdonképpen itt is egyfajta coacholás történik…