MELÍROZÁS

OMBRE-MELÍR

 

Mi is az OMBRE hajfestés?
Az OMBRE haj lényege, hogy a vége világosabb, mint a töve, olyan, mintha le lenne nőve – de nagyon, a sötétebb tő rész a hosszabb. Ha azt gondolod, hogy ez igénytelen, akkor tévedsz! A valódi lenövés tényleg ápolatlan és viselhetetlen, azonban az ombre haj egy színátmenetes hajfestési módszer, ahol satírozással érjük el, hogy a két szín (tő és vég) ne éles kontúrral váljon el egymástól, hanem mintegy természetes hatást keltve színátmenettel világosodjon a haj.
Miért népszerű az OMBRE hajfestés?
Méltán lett népszerű az ombre hajfestés, mivel nem igényel drasztikus változtatást, az eredmény mégis lenyűgöző. Ideális azoknak, akik amúgy nem festetik a hajukat, mégis kipróbálnának valami újat. Ezzel a technikával mindössze a hajvéget kell festeni. Jól jöhet azoknak, akik unják a festett hajszínüket, vagy az évek óta melírozott frizurát, de nem szeretnének merőben új színt, vagy nem szívesen szívatják le a hajukat, ellenben a látványos változást díjaznák.

 COPACABANA MELÍR –  a legújabb Ombre

 

A legújabb természetes napszívta hatást keltő hajviselet a Copacabana nevet kapta, hiszen ha jól van elkészítve a frizura, akkor úgy néz ki a hajunk, mintha a tengerparton való napozásnak köszönhetnénk világosabb tincseinket. Az elnevezés magában hordozza az elkészítést módját, tehát ebben az esetben a haj melírozásával érhető el a kívánt hatás, amely a mai divatot figyelembe véve fontos, hogy ne mesterkélt és extravagáns legyen, hanem finomabb, könnyebb vonalat képviseljen a kész munka.

 

A lényege a Copacabana melírnak az, hogy a fejtetőn és fiatalos keretet adva arcunknak oldalt kapunk szép világos melírcsíkokat hajunkba. Az Ombre festés és a Copacabana melír előnyei közé tartozik, hogy hónapokig tartós, hiszen nem nő le, így tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének rendszeresen melíroztatni vagy festetni.

 

Az ár változhat a haj mennyiségétől és hosszától függően!