Keratinos tincses hőillesztéses hajhosszabbítás

 

Legkímélőbb és legesztétikusabb hajhosszabbítás dúsítás technika. E tincses hajhosszabbítás technikánál saját hajunkat megfelelően választjuk le, majd a keratinos póthajat tincsenként egyesével illesztjük a saját hajhoz a hajvastagságodnak megfelelő normál vagy mikrotincsekkel.

 

A hőillesztés tincses megoldás, jelenleg az egyik legmodernebb, legkíméletesebb technika. A tincseket kis rögzítési pontokon keresztül illesztjük a hajhoz keratin lapokkal. Az illesztésnél csakis keratint használunk ami hajunk-és körmünk fő építőanyaga. Nincs gyanta sem vegyszer. Megközelítően 3 hónapig maradhatnak fent a tincsek, majd a lenövés miatt újra-, többször felrakhatóak.

 

A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet.

Hatalmas előnye, hogy a póthaj újra hozzáilleszthető a hajhoz. Természetesen csak abban az esetben, ha a póthaj elegendő törődést kapott, és megmaradt jó állapotában.

Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra felhasználhatók.

 

Árak:

Leszedés: 10.000 Ft

Felrakás: 350 Ft/Tincs

 

keratinos hajhosszabbítás

 

Ingyenes Konzultáció!

 

Hajhosszabítás előtt szükséges egy személyes találkozó, melynek során átbeszéljük, hogy pontosan milyen színű és hosszúságú haj kell a hajhosszaításhoz. Kiderítjük azt is, hogy nincsen esetleg olyan egészségügyi probléma, ami miatt ellenjavalt a haj hosszabítása (pl. hajhullás).

A konzultáció alkalmával kiszámítjuk azt is mennyi póthajra van szükség!

 

Hajvarrás

 

A saját hajból apró fonatokat készítve, az előre felfűzött (tresszelt) hajat speciális tűvel, és cérnával erősítjük fel soronként. Minden sor után takaró hajat hagyunk, hogy a rögzítés mások számára láthatatlan legyen. A hajfelvarrás során, 2-4 sor felhelyezésére van szükség, mely függ a vendég hajának hosszától, mennyiségétől.

 

hajvarras-haj_tresszelt-fodraszat-zuglo

Ár:
1 sor: 2.500 Ft

Tresszelés: 10.000 Ft