Brazil tartós hajegyenesítés

Használd a Brasil Cacau Keratint-t hogy visszanyerd a haj egészségét és ezáltal hihetetlenül sima és ragyogó fényű legyen a hajad.

Mi az a Brasil Cacau?

Hajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin, amely hajunk 88% -át alkotja. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd megóvja a további sérülésektől.

Kinek ajánlott?

Azoknak, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk.

​Eredmények:

Gátolja a visszagöndörödést, a haj egyenes marad és ellenáll a párának. Csillogó fényt ad és helyreállítja a haj szerkezetét.
A brazil cacau hajegyenesítés olyan forradalmian új módszer, ami a hajat építve segít tartósan egyenessé tenni azt!

Egy kezelés három hatás: visszaállítja a haj egészségét, gátolja a göndörödést, fényt és selymes tapintást ad.

barzil cacau elizabeth beauty szalon zugló

​Mi a brazil tartós hajegyenesítés?

A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A brazil tartós hajegyenesítés, a legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.

Mit tartalmaz a brazil tartós hajegyenesítő?

A hajegyenesítő keratint tartalmaz. A körmünk és a hajunk fő alkotóelemét. Ez a folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, egyenes struktúrát ad a hajnak, egyúttal egészségessé és lággyá teszi a hajat. Mivel a haj építőelemével azonos, nem káros a hajra, védi a külső káros hatások ellen.

Hogyan készül a tartós hajegyenesítés?

A hajegyenesítés folyamata, a hajhossztól függően 2-3 óráig tarthat. A Brasil Cacau haj egyenesítő termékeivel megmossuk, majd egyenesre szárítjuk hajad. Ezután tincsről – tincsre felvisszük az anyagot gondosan a hajhosszra, amit újra beleszárítunk, majd rávasalunk. Ha végeztünk az egész hajjal, akkor újra megmossuk, ápolóval kezeljük. Ezután, már csak kézzel elég szárítani a hajat, mert az már egyenes.

brazil cacau fofrászat zugló elizabeth beauty szalon

​​Milyen lesz a hajam a kezelés után?

A hajad egyenes, fényes, selymes egészséges lesz! Ha göndör, vagy csak hullámos volt a hajad ettől kezdve egyenes lesz. Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor a körkeféddel szenvedned, kézzel elég lesz szárítanod a hajad. Nem kell többet félned,hogy megázol vagy párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, szöszös lenni, egyenes marad. A kezelés után nem kell szenvedned, a tengerparton hogy vizes lesz a hajad, és hogy újra kell szárítanod, vasalnod hogy egyenes legyen.

Milyen sűrűn kell a hajegyenesítést megismételni?

A hajegyenesítés 3-4 havonta érdemes megcsináltatni. Mivel a hajegyenesítést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában, így az újonnan nőtt haj hullámos marad. Attól is függ milyen gyorsan nõ a haj. A brazil hajegyenesítés, nem káros, így bármilyen gyakorisággal meglehet ismételni.

Kiknek ajánlott a tartós hajegyenesítés?

Mindenkinek! Festett, melírozott, dauerolt, göndör, hullámos akár egyenes hajúaknak is. Ez a haj egyenesítő nem csak egyenessé varázsolja a hajad, hanem ápolja, és fényessé teszi azt, így a roncsolt hajú vendégeknek egyaránt érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni. Kitölti a roncsolt haj belső szerkezetét és védi a külső hatások ellen.

Formázható marad-e a hajam?

Abszolut! A hajad formázhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után, már “csak” egyenes hajad lehet. A rakást, sütést, hullámosra szárítást ugyanúgy elkészítheted a hajadon!

A Brasil Cacau keratinos, tartós hajegyenesítés ára a haj hosszától, sűrűségétől és az aktuális állapotától függ. A kb. 3-4 órás kezelés ára a felhasznált anyagmennyiség függvényében (450 Ft / gramm) minimum 15.000Ft, de maximum 35.000Ft-ba forintba kerül, azaz akármilyen hosszú is a hajad, ez a maximum összeg a 3 hónapig egyenes és egészséges hajért.

A szolgáltatást csak szombatonként, 14 óra után lehet igénybe venni!

A személyre szabott hajvágás AJÁNDÉK!