Pro fiber hajápolás


Azonnali eredmény, tartós hatás

Ez a kezelés valóban azonnali eredményt mutat a hajon. Nem csak gyönyörű fényt biztosít, hanem tartóssá is teszi a festett színt. Már a hajszárítás megkezdése előtt érezhető a különbség. Könnyen és kíméletesen lehet kifésülni a hajat, főleg azoknál a vendégeknél érezhetőbb az eredmény akiknél különösen roncsolt volt a haj.

Egészségesebbé és rugalmasabbá teszi a hajat, így a hajszárítást is megkönnyíti. Nem mellesleg párataszító hatással is bír, ami a frizura tartósságát biztosítja. Fantasztikus ez a termék és folyamatos használattal látványos eredményeket lehet elérni.

L'oreal Pro Fiber


De mi is ez pontosan?

Kutatások szerint a nők 58%-ának sérült a haja valamilyen formában. Valójában ez ennél sokkal több. A legtöbb nőnek száraz érzetű vagy töredezett, elvékonyodott, fénytelen a haja. Az eddigi regeneráló kezelések táplálták ugyan a hajat, de az első otthoni mosás alkalmával kikoptak a hajból.

A ProFiber egy olyan kezelés ami minden egyes mosás alkalmával újraaktiválódik, ha otthon is ezt használod, így akár 6 héten át tartó regenerációt biztosít!


L'Oreal Pro Fiber Elizabeth Beauty

Mitől más a Pro Fiber?

Külön kifejlesztett technológiát használ, melynek neve Aptyl 100.
Ez egy kettős molekula, ami belülről az Amino szilán (hatására a kortex állomány újraépül, a hajrostok megerősödnek), kívülről pedig egy kationos polimer (védőréteggel vonja be a haj felszínét: puhaság és rugalmasság) hatásával képes a haj regenerálására, ami így visszanyeri az egészséges haj víztaszító tulajdonságát.

Ez nagyon tudományosan hangzik így. A lényeg, hogy a haj szerkezetére és felületére is egyszerre hat, különlegessége pedig, hogy nem mosódik ki a hajból ha megfelelően ápoljuk.

Egyedülálló eredmények:

  • tökéletes tapintás, egységes a hajtőtől a hajvégekig
  • tartós hatás
  • fényesebb, puhább haj
  • párataszító hatás
  • magával ragadó illat
  • gyorsaság
  • kevésbé töredezett hajvégek

Kezelés ára: 3500Ft (nem tartalmazza a vágást, szárítást)