Pollogen Regen Tripolar-testkezelés

 

Rádiófrekvenciás zsírbontás hatékony fegyver a narancsbőr, cellulit ellen, valamint bőrfeszesítés, arcfiatalítás, facelifting kezeléseket kínál fájdalommentesen, gyors eredménnyel, sebészeti beavatkozás nélkül!

 

A Regen az első készülék a világon, amely TriPolar RF-át használ. A TriPolar technológia használata egyszerű, biztonságos, ugyanakkor rendkívül hatékony és erőteljes – annyira hatásos, hogy az eredmény már az első kezelés után jól látható. A gyorsabb eredmények a speciálisan összpontosított energiának köszönhetők.

 

A Regen készülék TriPolar elektródákat használ arra,hogy magas frekvenciát juttasson a bőrre, és bőr alatti mélyebb rétegekbe, egyszerre kezeli a felületi, és a mélyebben található zsírrétegeket. Az egyedülálló TriPolar konfiguráció, és a hozzá társuló vezérlőszoftver teszi lehetővé a pontos irányítást a bőr különböző mélységeibe. Ennek köszönhetően a TriPolar Technology a leghatékonyabb működéssel bír!

 

pollogen-regen-tripollar_kozemetika-budapest-zuglo

Narancsbőr, cellulit

 

Sajnos a 18 év fölötti nők jelentős részénél megtalálható a narancsbőr (cellulit) kisebb-nagyobb fokozata, mely főleg a combokon, a fenéken, a hason és felkaron jelentkezik. A narancsbőr nem kíméli a soványakat sem, akiknek a fogyókúra, vagy sok egyéb kezelési mód nem jelent megoldást erre a problémára. Ez esetben mindenképpen speciális, célzott kezelésekre van szükség.

 

Hatásos alakformálás

 

Köztudott, hogy azokkal a testkezelési módokkal érhetjük el a legesztétikusabb eredményt, amelyekkel a zsírszövetcsökkentést célzottan végezzük. A TriPolar RF technológiás testkezelés során nem kiszámíthatatlanul, minden területről veszítünk a feleslegünkből, hanem pontosan a kívánt részről. Még a vékonyabbak között is akadnak olyanok, akiknek néhány testrészükön némi felesleg mutatkozik, például az úszógumi, a toka, a vastagabb felkar.

A TriPolar RF technológiás testkezeléssel egyszerűen szabadulhatunk meg ezektől a nem kívánt zsírfeleslegektől! A szelektíven emelt hőmérséklet hatására a kezelt felületen zsugorodik a zsírréteg, javul a terület oxigénellátása, gyorsul az anyagcsere. A folyékony állapotú zsírrészecskéket a nyirokrendszer szállítja el a kezelési területről.

 

Várható eredmények:

 

– cm-ben mérhető kerület csökkenés (csípő, derék, comb, kar, has)

– a bőr azonnali feszesítése arcon és testen egyaránt – tokakezelés (feszesítés, zsíroldás)

– megereszkedett bőr hatékony megemelése (popsi, kar, orca, has, belső comb)

Egyéb javaslatok, melyeket célszerű betartani:

Érdemes a kúra alatt többet mozogni, ez is segíti a méregtelenítést. Lúgos étrendet tartani. A kiolvasztott zsír erősen savas hatású, ami az esetlegesen eleve savas szervezetet akadályozza a fogyásban. Kevés fehér hús vagy hal, sok folyadék (2-3 liter szénsav mentes ásványvíz) zöldség, saláta fogyasztása javasolt. Kerüljük a fehér lisztet, a finomított cukrot és édességeket, valamint az alkoholt. A kezelés napján tilos szoláriumozni, napozni, szaunázni!

 

pollogen-regen-tripollar_testkezeles-kozmetika-budapestpollogen-regen-tripollar_testkezeles-kozmetika-budapest-zuglo

 

 

Pollogen Regen Tripolar testkezelés árak

Kezelési terület Ár/alkalom – 40 perc6 alkalmas kúra 20% kedvezmény
 Karok4.000 Ft19.200 Ft
 Has5.000 Ft24.000 Ft
 Fenék6.000 Ft28.800 Ft
 Külső combok5.000 Ft24.000 Ft
 Belső combok5.000 Ft24.000 Ft
 Két testtáj9.000 Ft43.200 Ft