Frissítő masszázs

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek általában visszatérő, vagy állandó fájdalmat okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet. Javítja a vérkeringést és így bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Dörzsölő-simító fogásokkal stimulálják az izmokat.


A frissítő masszázs célja még a kezelt területeken a vérbőség és az izomláz elérése, melyek hatására beindul egy öngyógyítási folyamat. Masszázs kiegészül jótékony hatású különféle gyógynövénytartalmú masszázsolajokkal. Kézi,gyengéd masszázs azoknak,akik régen,vagy még nem voltak masszázson.30 perces hátmasszázs, vagy 60 perces testmasszázs közül lehet választani frissítő masszázsnál.

Lávaköves masszázs

A masszázskezelés során 50-60 fokos, meleg kövekkel simítjuk, dörzsöljük és gyúrjuk az izmokat körkörös, és hullámszerű mozdulatokkal, kézzel történő masszírozással is kiegészítve.

A forróság a különböző masszázsfogásokkal együttesen fokozza a vérkeringést, stimulálja a test energia háztartását, és nagyon jól ellazítja az izomzatot. Izomláz esetére kiváló masszázs. Ellazít, pihentet, mentesít a mindennapi stressz alól és javítja közérzetünket, azonban bizonyos helyzetekben nem ajánlott: például szív-és érrendszeri megbetegedések esetén, magas vérnyomás esetén, a terhesség utolsó harmadában illetve menstruáció idején.

A masszázs segítségével megszűnnek az izomfájdalmak, felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, és megindul a szervezet méregtelenítése.


Frissítő svédmasszázs

Simító, dörzsölő, gyúró, vibrációs, és ütögető technikákkal végzett masszázs, melynél a frissítő masszázshoz képest erőteljesebb fogásokat alkalmaznak. Csökkenti a fájdalmakat (hát, -derék és izomfájdalmak), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, lazítja a feszülő, görcsös izmokat.

svédmasszázs Elizabeth Beauty kozmetika wellness

Megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.


Nyugtató, relaxáló masszázs

Sokak számára az ellazulás, relaxáció nehéz feladat, mégis nagyon fontos, hiszen napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget vált ki szervezetünkből. Az általános orvosokat olyan stresszhez kapcsolódó panaszok miatt keresik fel a kedves vendégek, mint a fej, hát,-és nyakfájás, szem túlterhelés, gyenge koncentrálóképesség, szorongás, depresszió, ingerlékenység, harag, magas vérnyomás, kimerültség stb.

relaxáló masszázs Elizabeth Beauty wellness

A masszázsterápia egy része nem csak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.


Cellulit (narancsbőr) elleni masszázs

A technika kevésbé fájdalmas, mint a masszázs piacon oktatott egyéb zsírtörő eljárások. A masszázs a zsírszövetek gyors leépülését okozza, rendszeres használata néhány héten belül simává teszi a bőrt. (10-20 kezelés)

cellulit elleni masszázs

A vérbőséget okozó krém hatására megindul a sejtek regenerálódása, valamint a gyorsabb salakanyag kiválasztás, amely segíti a zsírszövetek leépítését. Célja: Zsírszövetek leépítése, salakanyag-kiválasztás felgyorsítása.Kérésre vákuummasszázzsal (köpölyözéssel) fokozzuk az eredményt!