FÜLBELÖVÉS

 

Csak a legszigorúbb európai szabványnak megfelelő, teljesen steril, hypoallergén biztonságos Studex füllyukasztó rendszerrel végezzük. A fülbevaló emberi kéz érintése nélkül kerül a fülbe.

 

Több évtizedes tapasztalat

 

• A fülbevalók nikkelmentes orvosi fémből készültek, 24 karátos aranyozással, illetve palladium bevonattal.
• Orvosilag 100% steril.
• Más füllyukasztó rendszerekkel szemben a tüskéje tűhegyes, ezzel csökkenti a fájdalomérzetet, szára vékony, így megelőzi idősebb korban kialakuló, visszatetszően kitágult  füllyukasztási helyet és gyorsabban, könnyebben áthatol a fülön, így nem fáj annyira mint a hagyományos módszerek.
• Több tucat fülbevaló közül választhat a hónapos kövektől, gömböktől kezdve a színes kristályvirágokon át a katicabogárig.

 

gyermek-fulbeloves-budapest-zuglo-elizabeth-beautyfelnott-gyerek-fulbeloves-kozmetika-budapest-zuglo-elizabeth-beautyfelnott-gyerek-fulbeloves-budapest-zuglo-elizabeth-beauty

 

Kiknek ajánljuk?

 

Babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek…

Az amerikai Studex cég fülékszerei 100% steril, higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók 18 karátos aranyozott vagy orvosi fém (ezüstszínű) felülettel készülnek.

Az eljárás gyors, pontos és higiénikus. A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.

 

A fül ápolása

 

Útmutató a helyes használathoz

Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval – a fülbevaló kiszedése nélkül – tisztítsa meg fülét, elöl és hátul. Ezután párszor forgassa meg fülbevalóját 180° -kal balra illetve jobbra. Szükségtelen kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz.

A pillangókapcsot NE nyomkodja a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.
4-6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné.
4-6 hét után a fülbevalókat, ki lehet szedni, és másik fülbevalót lehet viselni.

 

Fülbelövés ára

 

3000 Ft + fülbevaló!

Kizárólag az üzletben megvásárolt speciális, EU szabvány szerinti fülbevalót áll módunkban belőni!