Formabontó újdonság: Majirel Cool Cover


Mire vágynak igazán a nők a hajszínükkel kapcsolatban? A L’Oréal erre a kérdésre kereste a választ, ezért 1000 nőt kért meg, hogy válasszák ki a nekik legjobban tetsző hajszínt egy 100 képből álló mintából. Az eredmény? A nők leginkább a hűvös, semleges árnyalatokat találták a legszebbnek.


Fodrászat Elizabeth Beauty Majirel Cool Cover

A L’Oréal Professionnel hisz benne, hogy a legjobb hajszín kezelési szolgáltatásoknak több előnyt is kell egyszerre biztosítaniuk vendégeik számára: optimális semlegesítést, páratlan pigmentálást és tartós színt, emellett a festés közbeni tökéletes védelmet, valamint az is fontos, hogy a vendégek az árnyalatok széles skálájából tudjanak választani, hogy megtalálhassák a velük összhangban lévő színt.

 

Fodrászat Elizabeth Beauty Majirel Cool Cover hajfestés

A L’Oréal Professionnel a Majirel termékcsalád Cool Coverrel való kibővítésével minden olyan fodrász számára megoldást kíván nyújtani, akik a fenti igények bármelyikével szembesülni szoktak. A Majirel Cool Cover nagy hatékonysággal biztosítja az optimális semlegesítést, még a legsötétebb alapok esetén is, extra hűvös árnyalatokat festve.

Palettájában változatos, rendkívül élénk, intenzív, merész és ragyogó színek szerepelnek, amelyek hatékonyan és tartósan fedik a rezes és sárgás árnyalatokat. A Majirel Cool Cover különféle hajtípusok igényeihez igazodva kerül forgalomba.


A Cool Night 2019 bemutató fináléjában felcsendülő több perces taps nem csak az esemény szervezésében és gördülékeny lebonyolításában segédkezők, valamint a színpadon szereplők számára hangzott fel. A közönség így fejezte ki köszönetét és háláját a L’Oréal Professionnel minden szakembere és dolgozója számára, amiért termékeik létrehozásának és használatának céljaként a valódi igények kielégítését fogalmazzák meg immár 110. éve.