VAGHEGGI BIO+ KEZELÉS

A BIO+ termékcsalád növényi eszenciát használ fel a tökéletes bőr elősegítésének érdekében. Mindezt pedig a természet erejével teszi, és a termékek mindegyike VEGAN és COSMOS ORGANIC minősítéssel rendelkezik.

A termék család alapja a fehér ürömből készült 24 órás hidratáló, ami több fajta eszenciával kiegészítve veszik fel a harcot a bőr különböző problémái ellen. Így a bőrtömörítő eszencia a lenmag kivonattal, az antioxidáns eszencia a pomelo kivonattal, és a tápláló eszencia az olíva olajjal és a sáfrány erejével veszi fel a küzdelmet a tökéletes bőrért. A kielégítő hatás elérése érdekében pedig arclemosó, arcmaszk és arcradír is rendelkezésükre áll a szépülni vágyóknak, otthoni használatra is!
A márkát a természet tisztelete övezi, és minden döntésnél figyelembe veszik. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatósági elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználásának, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével. Csomagolásaikban is a természetességre törekednek és minden egyes doboz, tégely és zacskó természetes anyagok ötvözetével készül.

Bevezető ár: 7500 Ft
A kezelés 60 perces

kozmetika-zugló-arckezelések

Törzsvendég pontgyűjtő kártya

A pontokat szolgáltatásonként adjuk, és külön-külön is kell felhasználni őket. Minden 4000 Ft után 1 pont jár. 5 pont után 500 Ft, 10 pont után 15% kedvezmény, 15 pont után 20% kedvezmény jár a választott  szolgáltatás összegéből. Más kedvezménnyel össze nem vonható, a bérletekre és az akciós szolgáltatásokra a pontok nem érvényesek.

 

Ajándékutalvány

Bármilyen összeggel feltölthető ajándékkártya, melyet szalonunkban bármely szolgáltatásra felhasználható vásárlástól számított 6 hónapig.

 

Szárítási bérlet akció

6 alkalmas szárítási bérlet 5 áráért. (az ár függ a haj hossztól)

 

Zugló kártya

zuglo kartya

10% kedvezmény!